Hjem > Udstilling > Indhold
Husholdningernes rengøring klude de rette metoder og tips
Jan 28, 2016

Almindelige mennesker er ikke særligt fokuseret på klud til rengøring af 's, ja små serier i yiqian af, Hvornår er ikke lide rengøring rag af, yiqian i tanken ikke er alligevel vask også vask ren, på ikke hvor speciel for at bemærke han, rengøring selskab af eksperter til at jeg sagde dette er en fejl af tænke tilstand, vi hvis ikke sætte rag rengøring rene ord , på vilje gør bakterier tilbage i vi af rag Shang, vi med rag om Hvornår på vil holde sig til andet sted.
Så i dag vil vi dele nogle gode tips til rengøring klude.
Rå æggeskaller til rengøringsklud
Trin er den rigtige måde: rå æg-shell og vand rag, kogt, koge i fem minutter efter åbningen, så ren ville være rart. Den nemmeste og hurtigste måde er at bruge en speciel vaskemiddel og derefter vaskes grundigt med vand.
Metoden er enkel, men ikke mange mennesker gør det er, lille håb at vi kan leve sundt.
Rengøring tips: husstand tryk ved hjælp af lange sorte oxid og kedelig, anbefales det, at en tør klud fugtet med hvedemel til ren vandhane, efter aftørre med en fugtig klud, og aftør dem derefter igen med en tør klud, gentaget flere gange, sort Tryk for at genoprette lys og ikke skader den metaloverflade, tørre med cigaret aske kan opnå meget gode resultater.
Du kan også bruge eddike eller ammoniak til at rengøre vandhanen, du kan fjerne top fedt og snavs, salt og vand løsning kan også bruges til at rense. Såsom at bruge tandpasta på en tør klud, når rengøring vandhaner gentagne gange aftørring med en tør klud, du kan opnå dine ønskede resultater, husassistenter i renseprocessen er afsluttet, på hanen spray er den bedste måde en tabel bestyrelsen voks, tørres af med en skuresvamp og sin glans vil være længere.