Hjem > Udstilling > Indhold
Industrielle rag rengøring industri tendenser
Jan 28, 2016

Jeg specialiseret i producerer industrielle klude, så lige et stykke af nyheder på nettet for alle til at dele.
, Civile og socio-økonomiske udvikling og folks levestandard har en direkte kontakt. Med den hurtige udvikling af den nationale økonomi og forbedringer af folks livskvalitet, civile og civile industrier er stadig aktiv, og viser følgende tendenser:
(1) husholdningernes rengøring marked, professionel
Med den accelererende tempo i livet. Typisk husholdningsbrug rengøring aktiviteter såsom vaskeri, vask. Vaske vores ansigter. Vask dine fødder. Kan ikke være hjemme til at rense i fremtiden. Men til professionel organer til at udføre nogle vasket gulve (tæppe), køkken. Badeværelse. Glas, husholdning, rengøring og rensning aktiviteter. Professionelt rengøringsfirma til at gøre mere, og denne andel er stigende.
(2) regeringen vil gradvist standardisere professionel rengøring agenturet og rengøring aktiviteter
På nuværende tidspunkt. Rengøringsselskaber er stigende. Nogle professionelle, nogle også bruges for andre virksomheder. Ud over enkelte kategorier. Såsom tøjrens, men de fleste er stadig i de tidlige stadier af udvikling. Der er en industri standard, management forvirring, tilbøjelige til tvister og sociale spørgsmål. Samlet er kvaliteten af medarbejdere lavere. Manglende uddannelse og ekspertise, kan kun være involveret i nogle low-level manuelt arbejde. Kræve industri og regering afdelinger hurtigst muligt, praktiske specifikationer og management tilgang. Rengøring aktiverer en vedvarende og sund udvikling af industrien.
(3) personlige sikkerhed bekymringer
Mange rengøring aktiviteter er tæt knyttet til alles kost og sundhed. Hvad enten det er hjemme eller en restaurant og kollektive kantiner. Opvask. Vask kan være omfattende anvendelse detergenter. Generelt vanskeligt at skylles efter brug. Nem resterende
Nyheder fra ovenstående kan vi se vores industrielle klud er udbredt.