Hjem > Udstilling > Indhold
Vævet følge nøje miljøbeskyttelse industri
Jan 28, 2016

Vævet stof for at holde trit med tempoet i miljøbeskyttelse industri. "Tolv-fem" planen, sagde, at: "to" sociale konstruktion, fremme grøn velstand. Fremme ren energi, kulstoffattige industrier såsom miljøbeskyttelse, fremme af kulstoffattig teknologi. "Tolv-fem" begyndelsesår, ikke-vævet stof som eco-venlige produkter indvarslede bommen.
Ikke-vævet udviklingen af teknologien, der begyndte i 1980 af 1900-tallet, den gennemsnitlige årlige vækstrate så højt som 28%, er blevet en ny industri af Kinas tekstilindustri, produkterne er almindeligt anvendt til filteret, lægebehandling, sanitet, sundhedspleje, industri, landbrug, civile og hydrauliske engineering, byggeri, boligmontering og alle områder af livet. Ifølge 2010 1 er November industrien ikke-vævede produkter hovederhverv indtægter til 54,6 milliarder yuan, en stigning på 30.2%, vækstraten steget med 2009 i 18%; samlede overskud på 2,8 milliarder yuan, en stigning på 56,6%, nettoomsætning nåede 5,1%, var 0,2% højere end et år tidligere, højere end tekstil industri gennemsnit 0,4%.
Med forbedring af folks bevidsthed om miljøbeskyttelse, og en lang række slutprodukter omfatte anvendelse af miljøvenlige produkter som råstoffer, og ikke-vævede med netop dette. I 2011, ikke-vævede industrien vil blive en stor industri, høj vækst-momentum forventes at fortsætte. I dag, ikke-vævede teknologi bliver mere moden, markedet er ved at blive, de originale produkter eksporteres i udlandet foretrækkes i de fleste ikke-vævede stof producenten, men nu, den indenlandske efterspørgsel for ikke-vævet klud produkter i væsentlig grad forbedre, udvide indenlandske forsyninger blev flere spørgsmål skal overvejes.