Hjem > Udstilling > Indhold
Ikke-vævet stof industri i Kina har dannet en komplet kæde
Jan 28, 2016

Journalister har lært fra Forum, Kina har komplet fiberdug industri kæde til at blive verdens største producenter af ikke-vævet stof, de næste ti år, vil fastholde en høj vækst.
Kinas industriel tekstil industri foreningen statistikker viser, i 2014, den økonomiske merværdi vækstrate af Kinas tekstilindustri er kun 7%, lavere end det nationale BNP-vækst, industrielle tekstiler, herunder ikke-vævet stof var 11,7% vækst førte tekstilindustrien, og blive en ny økonomisk vækst pole. Association formand Li Lingshen sagde, den hurtige vækst af ikke-vævet stof industri nydt godt af en kæmpe hjemmemarked efterspørgsel og industri videnskabelige og teknologiske fremskridt. 2014 kinesisk ikke-vævet stof produktion nåede 4,36 mio tons, en stigning på 12,2%, indtægter af virksomheder ovenfor udpegede størrelse, samlede fortjeneste vækst af 13.73 og 6.28%, henholdsvis industri fortjenstmargen 6,06%, 44,2% vækst i faste aktiver investeringer, eksportvækst 17,2%, disse indikatorer afspejler godt momentum i udvikling af industrien.
Sundhed er vigtigt for ikke-vævet stof programmer. Kina er en producent af engangs hygiejneprodukter, der dækker kvinders hygiejneprodukter, baby bleer, voksen inkontinens produkter og klude. 3 2014 disse produkter i Kinas eksport værdi på mere end $ 1,5 milliarder andet kun til Tyskland som verdens næststørste eksportør. Vort lands medicinsk tekstiler, er hovedsagelig koncentreret i den relativt lavt teknologisk indhold af medicinsk beskyttende og sundhedspleje forsyninger. Kirurgisk sutur, kunstige vaskulære implantater og kunstige organer tilbage teknologi og industri barrierer og andre årsager, har været på tidspunkt grundforskning og i biomedicinsk tekstiler med høj merværdi materialer afstanden til de udviklede lande.
Journalister i interviewet, at ikke-vævet stof industri i Kina sammenlignet med udviklede lande, fordel primært fokuseret på produktion og fremstillingsprocesser, huller, hovedsagelig i produktudvikling, markedsføring, fremme og så videre. Eksperterne foreslog, at for at løse disse problemer, mindske kløften mellem Kina og udviklede lande, regeringer, organisationer, forskningsinstitutioner og virksomheder til at arbejde sammen i teknologisk innovation og samarbejde med erhvervslivet, industrien konvergens og markedsdrevet aspekter af kreative arbejde sammen for at fremme teknologiske fremskridt og industrielle omdannelse og modernisering af industrien.