Hjem > Nyheder > Indhold
Baby Rayon Wipes Seven Misforståelser, ved du det?
Sep 25, 2017

Baby Rayon Visker syv misforståelser, ved du det?
Baby mor alle ved, at baby Rayon Wipes er meget nem at bruge, praktisk, rent, nemt, men du bruger baby Rayon Wipes virkelig rigtigt, de følgende syv baby Rayon Wipes bruger fejl, ved du det? Af hensyn til barnets helbred skal du følge Henan Rayon Wipes producenterne for at se det.
Misforståelse 1: Tør øjne og ører med Rayon Wipes
Øjne og ører på stedet, mere slimhinder, mere følsomme. Hvis du bruger Rayon Wipes til at rense snavset her, kan du ikke kun klare det rene, men det er let at forværre bakterieinfektion. Så Bao mor som, eller ærlig og praktisk sundhed bomuldspindel (bemærk ikke en bomuldspinne, desinfektionsniveau forskelligt) små og lidt rense det!
Misforståelse 2: stor = sikkerhed
Xiao Bian at give mødre, der hælder koldt vand, ikke brug de store til at trøste hjertet. Når du køber baby Rayon Wipes, skal du være opmærksom på produktets sammensætning på emballageposen, kan ikke indeholde alkohol, fluorescerende middel, blegemiddel, kemisk duft, pigment disse ikke-sikkerhedsmæssige ting. Påmindes også, at indholdet af produkttabellen er så enkelt som muligt.
Misforståelse 3: Vælg materialet blødt som
Rayon Wipes føles som om de er bløde, men de er ikke nødvendigvis lavet af naturmateriale. Man-made fiber er også mulig for at opnå denne effekt. Rayon Wipes på overfladen af materialet er ujævnt, den mest velegnede til babyens delikate hud er: naturlige bomuldsfibre og vævede stoffer.
Naturlige bomulds non-woven stoffer: bomuldstekstur, tilføj ikke kemisk fiber, har ikke råd til at puffe, fleksibel og tyk.
Vævet stof: indeholder mere naturlig træmasse, blød og tyk, føler sig godt.
Den anden er bambusfiber-vævet stof, selvom det har en naturlig antibakteriel virkning, men blødheden er ikke god nok.
Endelig er sortlisten inkluderet i det almindelige polyester-non-woven stof, lav pris, kan indeholde kemisk fiber, der er let at stimulere huden.
Misforståelse 4: Lys duft, meget god lugt
Enhver duftende baby Rayon Wipes vil indeholde forskellige mængder kemisk duft, som direkte stimulerer babyens hud. Det anbefales, at de mødre, der vælger ingen duftende Rayon Wipes, er bedst at indeholde medicinske grade EDI rene vandingredienser, rene og duftende, sikre og blide, til barnet for at skabe en beskyttende barriere.
Misforståelse 5: en Rayon Wipes gentaget brug
En Rayon Wipes tørrer munden og tørrer hånden og tørrer legetøjet, selv om det lyder "energibesparende", men det ser ikke bakteriekorsontaminering, som det blotte øje ikke kan se. Denne potentielle fare er som en tidsbombe, hvis babyen holdt diarré, hævelse af huden, vil du nok være opmærksom på problemet alvorligt.
Misforståelse 6: Efter forseglingen er ikke bundet
Rayon Wipes taske, hvis den ikke er forseglet, kan den ikke spille en bakteriostatisk virkning. Så er ligeglad med moderen, det er nødvendigt at købe dem, der forsegler meget stramt produkt, men også i brug, rettidig binding af åbne dele for at undgå unødvendig bakteriel infektion.
Misforståelse 7: Gnid Rayon Wipes, vask ikke dine hænder
Rub Rayon Wipes og vaske dine hænder er to forskellige grader af rengøring, mødre ønsker ikke at doven for deres egen undskyldning. Udenfor kan Rayon Wipes bruges i travlt. På det sted, hvor du nemt kan vaske dine hænder, spørg ikke altid Rayon Wipes at røre ved hånden, brug ikke rent vand grundigt rent babyhænder, bakterier kan let komme tilbage.
Jeg håber, at den mor, der så denne artikel, for at babyens helbred, giver vi barnet at bruge baby Rayon Wipes tid til at være mere opmærksom.