Hjem > Nyheder > Indhold
Baby vådservietter tilføje disse ingredienser til at være forsigtig
Aug 11, 2017

Baby vådservietter tilføje disse ingredienser til at være forsigtig
Wipes producenter en bred vifte af produkter, kvaliteten af baby vådservietter sikker, forældre og venner, hvis disse ingredienser, så køb skal være forsigtig: 1. alkohol: alkohol i rollen som vådt væv er sterilisering, men alkohol har en flygtige Sex, let at Aftør overfladen af huden efter tab af fugt, føle sig stramt og tørt, hvilket resulterer i hud ubehag, så ikke egner sig til barnet. 2. smag: Krydderier og alkohol anses for at være let at producere stimulerende ingredienser, så aromaen bør også være baseret på præferencer for forbrugerne at vælge, men stigningen i sammensætningen af krydderi til at øge risikoen for hudallergi, så til baby produkter, naturlige rene som godt. Derfor, mange mærker af vådt papirhåndklæder er tydeligt markeret "ingen alkohol og krydderier tilsættes." 3. konserveringsmidler: Formålet med konserveringsmidler er at beskytte produktet mod mikrobiel kontaminering og udvide holdbarhed og levetid af produktet. Forkert brug af konserveringsmidler kan imidlertid forårsage allergisk dermatitis. Ud over krydderier er konserveringsmidler den næsthyppigste årsag til hudirritation og hudirritation. 4. fluorescerende agenter: fluorescerende stoffer bør også ikke fremgå af vådservietter. Hvis de våde håndklæde indeholder fluorescerende agent, bør det tilføjes i ikke-vævede råvare forarbejdning, der er ugunstige ingredienser på barnets hud. 5. ikke fuldt steriliseret vand: baby vådservietter er hovedbestanddelen af vand, vandet skal være behandlet rent vand eller bakterier i vandet men vil sprede sig i de våde håndklæde på barnets hud og sundhed ulempe.
Våde klude fabrikanter for at indføre rollen af rene klude: alle former for emballage er, et stykke udstyr, to indlæst, 10 uafhængige eller 10 indlæst lille pakke, let at bære, ud af døren er ikke let til rent vand, ren med, når som helst med til enhver tid , meget bekvemt. Reklame for en pakke, brugen af en pakke pr. person, det vil sige, med engangsinstrumentet. Brugen af substratet og flydende indholdet af de forskellige, produktet har høj, MIDDEL og lav kvalitet point, prisen er også meget forskellige, lav kvalitet produkter ved hjælp af varmtvalsede (eller varm luft) ikke-vævet som et substrat, som produktet bruger ren papir ( eller tørt papir) eller spunlace ikke-vævet stof som substrat. Almindelige klude dyppet likvide komponenter er generelt destilleret vand eller rent vand, desinfektionsmiddel, duft, med hudpleje, hudpleje, medium og høj kvalitetsgrad produkter gennemblødt væske også indeholder aloe vera gel, vitamin E, kakao phosphatidic syre, glycerol, æblesyre hudpleje ingredienser, brugen af rene, fugtgivende, fugt, når de er udført. Holdbarheden af produktet er generelt 6 måneder til 3 år.
Wipes fabrikken for at fortælle dig at købe baby vådservietter produkter afhænger ingredienser: ingredienser bestemme kvaliteten af baby vådservietter gode eller dårlige. For at opnå produkt behov til moisturize, fugt, sterilisation og andre effekter, mærke klude til at tilføje ingredienser er forskellige, vil nogle dårlige kvalitet baby vådservietter ingredienser skade barnet, så forældre bør være opmærksomme på udvælgelsen af produkter på etiketten Tilføj ingredienser, købe Hvis etiketten er fuzzy eller ingredienser er ikke egnede, ikke. Derudover kan du også være opmærksom på nogle baby vådservietter vurdering og evaluering af venner, fra information om baby vådservietter.
Vådservietter fabrikken har baby vådservietter, ren hud pleje klude, kære pleje servietter, funktionelle klude og andre serier af klude, produkterne er blevet eksporteret til mere end 10 provinser, autonome regioner og kommuner og eksporteret til Rusland og andre lande, jeg plante Kvalitet, kategori komplet, velkommen til forbrugerne til at købe.
Våde klude producenter professionel klude sælgere, vi kan give dig med langsigtede kvalitet klude, vores klude i alle supermarkeder har til at sælge, velkommen til at købe, vores produkter, du har tillid til mærket.
Vådservietter af råvarer er opdelt i to: en er våd stærk papir, en er ikke-vævede og nu de fleste af klude er ikke-vævede, og derefter opdelt, rå materialer, ikke-vævede svamp; Fra råmaterialer til den klassificering, der kan inddeles i to typer af polyester og bomuld, polyester føler hårde og glatte, bomuld føles blød; Vådservietter fra processen til klassificering, kan opdeles på tværs og langs netværk, Cross-banede vejen til mere ensartet, klude fra befolkningens bruger punkter, kan opdeles i voksen klude og baby vådservietter, baby vådservietter kræver en højere, kan ikke tilføje alkohol , smag, irritation, fluorescerende agent.
Og derefter tilføje at aftørre inde i væsken ikke kan sige, at alle sirup, men RO rent vand + desinfektionsmiddel. Desinficerende indhold til de videnskabelige forhold, før måltider eller efter måltidet eller ingen vand og sæbe til at rense hænderne på sagen, ansigt af sag, klude eller et bedre valg.