Hjem > Nyheder > Indhold
Babyservietter Disse ingredienser kan ikke have
Aug 02, 2017

Baby Wipes disse ingredienser kan ikke have
Viskerfabrikanter af babyservietter kan ikke indeholde følgende ingredienser:
1. Smag: Krydderier og alkohol anses for at være nemme at fremstille stimulerende ingredienser, så aromaen af aroma bør også baseres på forbrugernes præferencer at vælge, men stigningen i ingredienserne for at øge risikoen for hudallergi, så for baby produkter, bør sikre, at Natural ren også. Derfor er mange mærker af våde papirhåndklæder tydeligt mærket "ingen alkohol og krydderier tilsat."
2. Fluorescerende middel: Fluorescerende stoffer bør heller ikke forekomme i våde vasker. Hvis det våde håndklæde indeholder fluorescerende middel, skal det tilsættes i den ikke-vævede råmaterialebehandling, hvilket er ugunstige ingredienser på barnets hud.
3. Alkohol: Alkoholens rolle i vådt væv er hovedsageligt sterilisering, men alkoholen er flygtig, let at tørre hudoverfladen fugt tab, føler sig tæt og tør, hvilket resulterer i ubehag i huden, så det er ikke egnet til babyen.
4. Konserveringsmidler: Formålet med konserveringsmidler er at beskytte produktet mod mikrobiologisk kontaminering og for at udvide holdbarheden og levetiden for produktet. Ukorrekt brug af konserveringsmidler kan forårsage allergisk dermatitis. Ud over krydderier er konserveringsmidler den anden mest almindelige årsag til hudirritation og hudirritation.
5. Ikke fuldt steriliseret vand: Babyservietter er den vigtigste bestanddel af vand, vandet skal behandles rent vand eller bakterier i vandet, men vil sprede sig i Shandong Wipes på babyens hud og sundhedsskadelig. Babyhuden er mere følsom over for købstidspunktet bør se ovenstående flere komponenter, hvis du ikke kan købe for at undgå at skade barnets hud.
Ingredienser: Baby hud er meget øm, hvis brugen af Wipes tilføjer alkohol, duft, konserveringsmidler og andre kemikalier, let at stimulere barnets hud, seriøs kan forårsage allergier. Baby er svært at acceptere. Så prøv at vælge uden alkohol, smag, konserveringsmidler og andre klud. 2. Bemærk, at forseglingen: vi vælger vådt håndklæde, når vi skal se på emballageforseglingen. Fordi emballageforseglingen er god, så hold Wipes-steriliseringseffekten af effektiviteten af høj. Emballagen af de sækkede Viskestykker skal forsegles og må ikke beskadiges; Emballagen og dåserne af dåserne skal være fuldstændige og må ikke beskadiges. Nybegynder forældre i adgangen til Wipes, for straks at indsætte en god forsegling for at undgå høj temperatur eller direkte sollys, hvilket resulterer i tørt Wipes påvirker brugen af dens virkning. 3. Vælg mærket Wipes: baby Wipes så meget som muligt for at vælge mærke, så kvaliteten af vådservietter er garanteret, brug af materialer testes kvalificeret, især til spædbørn at bruge. Såsom Wipes end med vandet, vil mærket Wipes bruge rent rent vand, er blevet steriliseret og diverse mærker for at reducere omkostningerne, vandkvaliteten er svært at sige. 4. Bemærk følelsen og lugten: Vådt væv er der mange forskellige typer og mærker. Forskellige våde klæder er meget forskellige med hensyn til følelse og lugt. Nogle Wipes er meget tætte, nogle meget bløde, og nogle lugte aromatiske, nogle grundlæggende ingen lugt. Jeg foreslår, at moderen er bedst at købe en relativt blød og tykk følelse, ingen duft vådservietter. Hvis barnetørklæderne er blødere, er barnet mere behageligt.
Tørklæder fabrik introduktion baby Tørklæder klassificering: baby Tørklæder der er tre, baby hygiejne Tørre med sterilisering effekt, især egnet til håndrensning. Baby soft Wipes ingen bakteriedræbende effekt, kan bruges til almindelig rengøring tørre, den mest udbredte. Håndtørrer alt brug af madråvarer, dedikeret til mundingen af det rene, ingen desinfektionsvirkning baby latex Vådservietter bedre end almindelige babybløde klud, især til hånd og ansigt, der er fugtgivende, rent.