Hjem > Nyheder > Indhold
Vælg Baby For anvendelsen af Polyester klude hvad opmærksomhed på problemet
Jun 05, 2017

Polyester klude vælger barnet for anvendelsen af polyester tørrer hvad opmærksomhed på problemet?

Først, hvordan man sikrer, at sundhed kvalificeret

1, mærke klude har også falsk, så vælg en store indkøbscentre, supermarkeder, store site platform, corporate officielle hjemmeside for disse formelle kanaler, er at undgå den bedste måde at købe falske. Følgende er de samme som de "

2, af tilbage at fortælle klude tekstur at dømme, fordi den lille fabrik behandling wet wipes generelt tage den billige linje, er tilbageholdende med at bruge en god ikke-vævede base for at gøre vådservietter, så alt for billige Hvornår klude til at købe omhyggeligt de følgende er de samme en s det "

3, prøv ikke at bruge produktet for lang produktionsdato. Vådservietter holdbarheden er normalt mere end et år og en halv, mange mødre i shopping til at fange den rabat røverkøb, vil købe en masse opbevaring, medmindre du spiser meget hurtigt, som de nye baby 10 poser af klude, mindre end to måneder på brugen af lys , eller kan ikke anbefale at du gør det, især brugen af mere end seks måneder af opbevaring. Følgende er de samme som de "

4, opmærksomme på emballagen på etiketten, fabrikanten oplysninger, de vigtigste ingredienser, sundhed tilladelser, sundhedsstandarder, produktionsdato, holdbarhed og andet indhold, regelmæssig producenter af produkter, mærkning er mere komplet. Følgende er de samme som de "

For det andet er opmærksomme på de råvarer, der anvendes i ikke-vævede klude

I udgangspunktet for hygiejne kvalificeret, ikke-vævede tekstur direkte påvirker klude brugen af våde ydeevne. Følgende er de samme som de "

1, baby vådservietter råvarer bør spunlaced ikke-vævede tekstiler, spunlace er en ikke-vævede molding proces. Følgende er de samme som de "

2, for babyen vådservietter spunlace ikke-vævede tekstiler, den vigtigste komponent er viskose (bomuld-baserede naturlige fiber) og polyester (chemical fiber), normalt 3: 7 ratio, 5: 5 forholdet, 7:3 end argumentet, henviser til indholdet af viscose og polyester, 3:7 refererer til pr oportion af 30% polyester tegnede sig for 70% polyester. 7:3 refererer til 70% af viskose, polyester tegnede sig for 30%, jo højere indhold af lim, selvfølgelig, med bedre kvalitet, pris, jo højere pris. Desuden, jo højere indhold af lim, håndklæde krop blødere, vand absorption og væskeophobning er også bedre, baby vådservietter 5:5 på den grundlæggende gode, føler og vand absorption kan også være. Følgende er de samme som de "

3, tykkelse: tykkelsen af ikke-vævede tekstiler med gm2, er vægten pr. kvadratmeter. Generelt, betyder 50g af ikke-vævede stof, at vægt pr. kvadratmeter er 50g. Vådservietter er selvfølgelig tyk er bedre, men gør baby vådservietter hvoraf de fleste ikke-vævede tekstiler i mellem 40 g - 60 g. Brug af 40g eller mindre ikke-vævede materialer af baby vådservietter ikke er anbefales at bruge mor, for det meste små fabrikker ud af den samlede kvalitet af komplimenter, sundhed er også bekymrende. 50g ikke-vævede, er valget af de fleste af moderen, ikke high-end, men prisen er normalt god. Følgende er de samme som de "

4, polyester tørrer mønster: de fleste af klude er almindelig, og nogle mærker vil bruge et specielt mønster med fiberdug. Der er mønstre af vådservietter på visuelle og føler er god, men den overordnede kvalitet af dommeren bør også være baseret på nogle af elementerne til at dømme, ikke et mønster af produkter skal være god kvalitet.