Hjem > Nyheder > Indhold
Rengøring klude kan tydeligt finde ud af det bedste lys
Jan 27, 2016

Klud er meget enkel, bruges til at gøre rene; Rag er temmelig komplekse at bruge, hvis de anvendes forkert, vil blive en bakterier spredes via medierne.

Specifikt, kluden skal holde den rette fleksibilitet, renlighed, ikke perfekt, og der bør være nogen klistrede følelse, især anføres ikke selvfølgelig ikke ren prægning. Tyder på, at folk skal være behandlet klud rengøring, for at beslutte om det skal udskiftes, så vidt muligt, to eller tre måneder. Især den hyppig kontakt med redskaber, klud, men det skal være inden for en uge eller så, tilføje lidt sodavand i kogende vand til at koge Cook, mindre end 5 minutter ad gangen.

Efter hver brug, grundigt rengøring med vaskemiddel, og skyl. Vicedirektør for Kina sygdomsforebyggelse og kontrol infektionssygdom forebyggelse og kontrol sagde Lu Jinxing, rengøring klude, ud over solen sterilisation, kan også lægges i blød i en mikrobølgeovn, to eller tre minutter af mikrobølgeovn desinfektion med høj brand. Hvis du har brug for højere niveauer af sundhed, kan du bruge klor-holdige desinfektionsmidler, 250 mg pr. liter vand og iblødsætning i 30 minutter eller mere.

Anbefalinger, når du vælger en klud, kan du også trykke på brug til at vælge det rigtige materiale. For eksempel, bortset fra supermarkederne til at sælge særlige rengøringsklude, kan karklude også vælge traditionelle chalina, dekontaminering og miljøbeskyttelse. Rag kan bruges til andre formål, såsom bomuld, ikke-vævet materiale, men nu er der et engangs papir servietter er let, men det vil uundgåeligt producere noget affald.

Endelig, når du vælger en klud, prøv at vælge en lys farve til gode. For eksempel, nogle hjem som bløde, hvide klud håndklæder, ren og helt sikkert ikke noget problem; nogle mennesker klud fordi det var mørkt, snavs er ikke indlysende, det er svært at holde dem rene. Derudover sammenlignet med den mørke, light klud, kemiske farvestoffer også vil være reduceret, især klud kontakt Bordservice og fødevarer, men også for at vælge hvid.