Hjem > Nyheder > Indhold
Er ikke vævede rengøringsservietter farlige for huden?
Sep 25, 2017

Er ikke-vævede rengøringsservietter farlige for huden?
Ikke-vævede rengøringsservietter er lette at bære, ikke tage plads, er vigtigt for piger at gå ud, når de daglige fornødenheder. Der er mange ikke-vævede rengøringsservietter, der ikke irriterer på supermarkedet, når supermarkedet er købt, men de ikke-vævede rengøringsservietter er meget milde og gør ikke ondt i huden? Tag et kig på ingredienserne!
Non Woven Cleaning Wipes er den generelle sammensætning af ikke-vævede stoffer. Vand, tilsætningsstoffer. Mens de fleste tilsætningsstoffer indeholder kemikalier. Ikke-vævede rengøringsservietter er ingen undtagelse, uanset om det er almindeligt ikke-vævede rengøringsservietter eller baby ikke-vævede rengøringsservietter, indeholder et fælles råmateriale propylenglycol, dets skader på huden er forholdsvis store.
Propylenglycol Det er en slags let at trænge ind i huden af petrokemiske opløsningsmidler, og skade på kroppen kan ikke ignoreres. Det akkumuleres i hjertet, lever og nyre, hvilket får dem til at forvrænge og beskadige, men svækker også immunsystemet. Desuden kan det beskadige cellemembranen, forårsage udslæt, tør hud, kontaktdermatitis og hudoverfladeskader. I mange menneskers liv for kortets bekvemmelighed vil deres børn få brug af uvævede rengøringsservietter. Jeg ved ikke, at det også vil skade den lille krop.
Hvis du ofte bruger uvævede rengøringsservietter og derefter tager noget at spise, vil det føre til giftige stoffer i mave-tarmkanalen. Der er sikkerhedsrisici. Derudover vil propylenglycolopløselighed have ca. 5% af befolkningen allergiske reaktioner på lang sigt. brug af huden forårsage nogle skader. Mange børnelæger anbefaler ikke, at forældre bruger deres egne børn, ikke vævede rengøringsservietter eller håndvask.
Håber at læse denne artikel, ligesom at bruge Non Woven Cleaning Wipes venner kan reducere deres brug. Har været at reducere forureningen, og for det andet er det bedre at beskytte sig selv og deres familier med et godt helbred.
Flere og flere mennesker er vant til at bære ikke-vævede rengøringsservietter, før måltider eller ude af offentlige steder, til enhver tid at tage en tørre ud for at erstatte håndvasken, at dette både er let og hygiejnisk og endog fejlagtigt tror, at det kan være steriliseres. Jeg vil dog gerne minde forbrugerne om, at Non Woven Cleaning Wipes indeholder en række additiver, overdreven eksponering kan forårsage hudallergi, den bedste metode til desinfektion eller håndvask med sæbe og skyl med vand.
Mange forbrugere mener, at "Non Woven Cleaning Wipes" som navnet antyder bør være papery. Produktionen af nonwoven rengøringsservietter er imidlertid det vigtigste råmateriale, der ikke er vævet, hovedkomponenten er polypropylenkvalitet polypropylen. Derfor spredte den omfattende brug af ikke-vævede rengøringsservietter ikke kun værdifulde olieressourcer, men også let at nedbryde efter bortskaffelse, hvilket er let at forårsage ny "hvid forurening".
Ikke vævede rengøringsservietter Flydende indhold er generelt ca. 80%, hovedkomponenten af vand og additiver. For at undgå vand og kemisk reaktion skal ikke-vævede rengøringsservietter, der anvendes i vandet, være særligt behandlet vand, såsom raffineret vand, rent vand og så videre.
Der er mange typer tilsætningsstoffer, herunder fugtighedscreme, såsom propylenglycol, kan hjælpe den effektive opløsning i væsken opløst i vand, så vandet ikke er flygtigt. konserveringsmidler, såsom phenoxyethanol, methyl p-hydroxybenzoat osv., kan holde non woven rengøringsservietter i aktiviteten af forskellige stoffer; antibakterielle midler såsom natriumlactat, eucalyptusblade osv. for at eliminere og inhibere bakterierne i håndrenseren; overfladeaktive stoffer, såsom polyoxyethylenhydrogeneret ricinusolie, polyether mv., der anvendes til at fjerne snavs og fedt, for at opnå en ren virkning.
Da ikke-vævede rengøringsservietter indeholder en række tilsætningsstoffer, kan kontakt med overdreven konserveringsmidler, alkohol og anden kemisk sammensætning let føre til kontaktdermatitis og andre hudallergier. Og de fleste bruger Non Woven Cleaning Wipes vil ikke vaske deres hænder, kemiske ingredienser vil forblive i hænderne, især for børn. En undersøgelse i USA viser også, at når gentagen brug af non woven cleaning wipes ikke kun kan rydde bakterierne, men vil være nogle af de bakterier, der overføres til den ukontaminerede overflade. Så vær forsigtig, det er bedst at tørre en ny overflade til et papirhåndklæde, brug det ikke til at tørre øjnene og andre følsomme dele.
I almindelighed vasker vi hænderne med sæbe, kan i det væsentlige dræbe alle bakterier på hænderne sammen med vandrensningen, rundorms æg kan vaskes væk, og brugen af ikke-vævede rengøringsservietter er ikke så god.
I dette for at minde forbrugerne, skal du sørge for at rydde ikke vævede rengøringsservietter kan ikke helt erstatte rollen med at vaske hænder med sæbe. Ved køb af non woven rengøringsservietter bør den første forsøge at købe store indkøbscentre og supermarkeder, vælge producenter hæderlige kvalitetscertificering af produkter; For det andet bør man også prøve at bruge hvert stykke, der har en uafhængig lille pakke. Ikke-vævede rengøringsservietter. Hvis du vælger at bruge ikke-vævede rengøringsservietter, skal hver enkelt runde forsegles, så hurtigt som muligt for at undgå, at den aktive bestanddel er flygtig.