Hjem > Nyheder > Indhold
Hyppig brug af dårlig kvalitet Wipes Harm
Aug 23, 2017

Hyppig brug af dårlige kvalitet Tørrede skader
Vådservietter fabrikken for at fortælle den hyppige brug af dårlig kvalitet Visker farer: 1, våde papirhåndklæder indeholdende skadelige tilsætningsstoffer: uanset hvilken slags vådt væv, der mindst indeholder kemiske tilsætningsstoffer, selv om disse tilsætningsstoffer er blevet godkendt af den nationale test , men for individuelle forskelle, gælder ikke alle, især modtagelige for mængden, er det bedst at ikke bruge vådt væv. 2, hyppig brug af at skifte hudmiljømiljøet Ved brug af vådt væv Tørrer hudoverfladen, kan det medføre ændringer i hudoverfladen i mikromiljøet, således at ubalancen af hudoverfladens lipidforhold og epidermal keratinocytter nedbrydes og nedbrydes, men ikke fremmer huden sundhed Derudover kan det våde væv rengøres i nødsituationen, men kan ikke erstatte sæbe eller vand, den bedste metode til desinfektion eller håndvask med sæbe og skyl med vand.
Først bestemme køb af klud, efter at klaprørene ofte bruges i hvor, hvis det er at tørre objektet, så kan tekstilens tekstur ikke være for blødt. Hvis du hele tiden berører huden, skal du sørge for at vælge irritation små, bløde klud, for at undgå skader på huden eller allergier. Hvis det er for barnet, skal det vælge babyservietter, det vil ikke skade barnets unge hud. Hvis du har brug for desinfektion, sterilisering, vådservietter, når du kan vælge hygiejnehygiejne Wipes, har denne Wipes en vis desinfektion og steriliseringsfunktion.
Viskerfabrikanter af babyservietter kan ikke indeholde følgende ingredienser:
1. Smag: Krydderier og alkohol anses for at være nemme at fremstille stimulerende ingredienser, så aromaen af aroma bør også baseres på forbrugernes præferencer at vælge, men stigningen i ingredienserne for at øge risikoen for hudallergi, så for baby produkter, bør sikre, at Natural ren også. Derfor er mange mærker af våde papirhåndklæder tydeligt mærket "ingen alkohol og krydderier tilsat."
2. Fluorescerende middel: Fluorescerende stoffer bør heller ikke forekomme i våde vasker. Hvis det våde håndklæde indeholder fluorescerende middel, skal det tilsættes i den ikke-vævede råmaterialebehandling, hvilket er ugunstige ingredienser på barnets hud.
3. Alkohol: Alkoholens rolle i vådt væv er hovedsageligt sterilisering, men alkoholen er flygtig, let at tørre hudoverfladen fugt tab, føler sig tæt og tør, hvilket resulterer i ubehag i huden, så det er ikke egnet til babyen.
4. Konserveringsmidler: Formålet med konserveringsmidler er at beskytte produktet mod mikrobiologisk kontaminering og for at udvide holdbarheden og levetiden for produktet. Ukorrekt brug af konserveringsmidler kan forårsage allergisk dermatitis. Ud over krydderier er konserveringsmidler den anden mest almindelige årsag til hudirritation og hudirritation.
5. Ikke fuldt steriliseret vand: Babyservietter er den vigtigste bestanddel af vand, vandet skal behandles rent vand eller bakterier i vandet, men vil sprede sig i Shandong Wipes på babyens hud og sundhedsskadelig. Babyhuden er mere følsom over for købstidspunktet bør se ovenstående flere komponenter, hvis du ikke kan købe for at undgå at skade barnets hud.
Forældre giver babyen mulighed for at købe tørklæder, når behovet for at være opmærksom på de våde håndklædeprodukter, kan ikke tilføjes følgende ingredienser: 1. Alkohol, alkohol i rollen som vådt væv er sterilisering, men alkoholen er flygtig, let at tørre huden overflade fugt tab, følelse stramt og tørt, hvilket forårsager ubehag i huden, så ikke egnet til babyen. 2. Smag, krydderier og alkohol anses for at være nemme at fremstille stimulerende ingredienser, selvom du kan vælge deres yndlings duft, men det øger risikoen for hudallergi. Det anbefales ikke til lille baby brug for at sikre, at den naturlige renhed er god . 3. Konserveringsmidler, formålet er at beskytte produktet mod bakterieforurening, for at udvide produktets holdbarhed og levetid. Men brugen af ukorrekte konserveringsmidler kan forårsage allergisk dermatitis. Ud over krydderier er konserveringsmidler den anden mest almindelige årsag til hudirritation og hudirritation. 4. Fluorescerende midler, fluorescerende midler er også komponenter, der ikke bør forekomme i babyvævet væv. Hvis det våde håndklæde indeholder fluorescerende middel, skal det tilsættes i den ikke-vævede råmaterialebehandling, hvilket er ugunstige ingredienser på barnets hud.