Hjem > Nyheder > Indhold
God måde at uventede rengøring klude: Køkken ting
Jan 27, 2016

Klud er den mest almindelige ting i vores hus, gøremål, absolut kan ikke gøre det, tør stole, rengøring komfuret, spænder hood, køleskab, elektrisk apparat og så videre og så på, der er altid brug for en masse klud, det sværeste er sandsynligvis køkken klud til at rengøre, lige?

På grund af alle de tilbud og olie, at undgå at have en meget beskidt meget fedtet. Under normale omstændigheder, vi bruger vaskemiddel rengøres flere gange, og derefter fortsætte med at bruge, men undertiden, klude ubrugelig for et par dage, det er svært at slippe af med mærker.

Metode til rengøring klude:

1) smide mit håndklæde i en gryde fyldt med vand, og derefter placere æg i Cook åbnede, åbne låget og koge i 6 minutter.

2) og derefter fjerne og skyl med koldt vand og hænge tørre.

Super langtrukken:

** Koge en gryde med klud, ca. 5 skaller vil være tilstrækkeligt. Normalt kan uden æg shell, blive indsamlet, det ikke gør noget. Ud over rengøring klude, du kan også rydde op i vand flasker eller kopper (knuste æg shell i en flaske, tilføje en lille mængde vand, lukker låget, holde efter ryste, skylles med vand, kan du rense skalaen).

** Hver gang vi færdige æg, æggeskal vægge, forlod et lag af æggehvide, æggehvide protease, kunne gøre klud, ren hvid, den kan spille en afgørende rolle.

** Rag, i princippet bedst kan gøre det en dag og vaskes og udskiftes en gang om ugen eller to uger. Men i dette tilfælde er så flad, så vi brugte kylling æg koge det, hvide eller som supplement til desinfektion, og reducere affald.

** Til helt tørt efter hver vaskeklud, så at det er ikke let at opdrætte bakterier. Hænges i luften og solen