Hjem > Nyheder > Indhold
Hvordan til at identificere dårlig kvalitet klude.
Jun 16, 2017

Hvordan til at identificere dårlig kvalitet tørrer.


Klude på markedet kan inddeles i to kategorier: en er selve desinficeres, men kan ikke desinficere andre elementer, som indeholder hudpleje ingredienser, hudpleje kan kun gøre hudpleje.

Den anden er ikke kun selve desinficeres, men også på andre elementer kan også spille en desinficerende desinficerende vådservietter, kan bruges til hud hudafskrabninger, ridser og andre desinfektion eller sterilisering, generelt i emballage vil angive desinfektion eller Sterilisation af ingredienserne. Synlig, gå ud det bedste valg med sterilisation funktion desinfektion tørrer.

I købet også at skelne mellem høj kvalitet og lav kvalitet klude, høj kvalitet klude vil have en blød og elegant duft, uden nogen irriterende lugt og dårlig kvalitet Gazeviskere er indlysende irriterende lugt. Generelt høj kvalitet tørrer med fiberdug, bløde og hvide tekstur, uden urenheder, dårlig kvalitet klude vil være indlysende urenheder. I brug, høj kvalitet klude vil ikke fnug, dårlig kvalitet Gazeviskere er indlysende pilling, huden har en stimulerende virkning, let at producere kløe følelse.

Det skal bemærkes, at desinfektion af vådservietter har en vis holdbarhed efter holdbarhed, hvilken desinfektion af ingredienser vil blive reduceret, derfor før brug for at se om våde klude i holdbarhed. På samme tid, skal være opmærksom på at køb af klude godkendes af den sundhedsmæssige sektor certificering. Hvis disse betingelser er tilgængelige, kan du købe klude kan være idiotsikker.

Hvordan til at identificere berettigelsen af vådservietter

1, klude på den næse side lugte forsigtigt, hvis det er høj kvalitet klude vi vil lugte en blød og elegant smag, det har ikke nogen irritation. Hvis det er en pakke af dårlig kvalitet klude, vil vi lugter, føle en klar irriterende lugt.

2, høj kvalitet klude er brugt høj kvalitet råvarer, vi kan se ikke-vævede hvid, ingen urenheder. Og dårlig kvalitet Gazeviskere deres råvarer er dårlig, kan vi se ovenfor indlysende urenheder, høj kvalitet klude i brug af processen, vil der ingen indlysende pilling fænomen og dårlig kvalitet klude i brug af processen, der er en klar pilling fænomen.

3, Fjern klude, hvis Vådservietterne har været meldug, lang skimmel punkt, denne klude bruger ikke. Hvis du bruger vådservietter under følelse i huden har en stimulerende virkning, kløende, smerte denne følelse, det bør straks stoppe med at bruge, for ikke at forårsage større skade.