Hjem > Nyheder > Indhold
Polyesterservietter nem at bruge, vælg mere opmærksomhed
Aug 02, 2017

Polyesterservietter nem at bruge, vælg mere opmærksomhed
1, født nyfødt skind delikat, hver toilet, tørre med en baby vådservietter, lav lille røv ren, komfortabel.
2, med babyen at gå ud en masse ulejlighed, gå ud for at bære en pose vådt væv, til enhver tid kan tørre det lille ansigt, små beskidte hænder og ildelugtende røv, det er meget bekvemt.
Vådt papirhåndklæder til at købe point
Bemærk at emballagen skal være over fabrikens navn, sted, telefon, holdbarhed, aktive ingredienser, produktionsbatchnummer, produktionsdato, sundhedsgodkendelsesnummer, gennemførelse af sundhedsstandarder, instruktioner og forholdsregler og så videre.
· Bemærk, at forskellige anvendelser af Polyester Wipes har deres egen holdbarhed.
· "Almindelige Polyesterservietter" anvendes hovedsageligt til rengøring af huden, holdbarheden er generelt 6 måneder - 3 år.
"Desinfektion Polyester Wipes" er opdelt i to slags, en til små sår og den omgivende hud ren og desinfektion; den anden er en bredspektret bakteriedræbende effekt til hudrensning, udjævning, desinfektion, sterilisering og daglige fornødenheder, sundhed Sanitært rengøringsdesinfektion, de to sterilisering Polyester Wipes holdbarhed på 2 år.
"Baby Care Polyester Wipes" er designet til rengøring og pasning af baby ansigter eller hofter, holdbarheden er generelt 1,5-3 år.
"Women's makeup special Polyester Wipes" holdbarhed er generelt 3 år; "Ms. Care for Polyester Wipes" holdbarhed er generelt 1 år.
Opmærksomhed på sensorisk
Kvalificerede Polyesterservietter er bløde, elegante smag, tekstur hvid, efter brug vil det ikke bløde.
· Vær opmærksom på forsegling
Bagged Polyester Wipes bør forsegles, ingen skade; boxed og dåse Polyester Wipes emballage skal være komplet, ingen skade. Emballageforsegling er god, for at opretholde effektiviteten af sterilisering af Polyester Wipes sterilisering. Tag Polyester Wipes, skal straks pakke tætningen for at undgå høj temperatur eller direkte sollys, hvilket resulterer i, at Polyester Wipes tørrer og påvirker brugen af resultater.
Opmærksomhed på irritation
Brug ikke Polyester Wipes direkte Sassafras øjne, mellemøre og slimhinde, såsom brugen af Polyester Wipes efter hudrødhed, kløe, irritation og andre symptomer, skal straks holde op med at bruge alvorlige bør gå til sygehuset.
På nuværende tidspunkt kan levering af Polyester Wipes servietter opdeles i to kategorier, en til Polyester Wipes (også kendt som våde håndklæder, våde papirservietter osv.), Den anden til sundhed af Polyester Wipes (også kendt som sundhedssyge Polyesterservietter, Børnehygiejne Polyesterservietter, Kvinders Sanitære Polyesterservietter osv.), Hovedsagelig til hudrensning.
Ifølge nationale standarder skal hygiejne Polyester Wipes-produkter udover mikrobielle indikatorer opfylde de sundhedsstandarder, der er foreskrevet af den begrænsede værdi, men bør også være på E. coli og Staphylococcus aureus har en vis bakteriedræbende effekt. Nogle af disse produkter har også en vis rolle i at dræbe svampe som Candida albicans. Ud over mad og drikkevarer kan nogle produkter også bruges til baby eller kvinder vulva ren.
Det anbefales, at forbrugerne ved køb af hygiejne polyesterservietter tager hensyn til følgende:
For det første bør produktemballagen være intakt, den interne produkt skal indeholde fugt, ikke tør.
For det andet er emballagens logo klare normer, såsom: gennemførelse af sundhedsskilt, produktionsenheder, adresse, telefon, instruktioner og forholdsregler.
For det tredje skal logoet også have: sundhedsadministrationsafdeling af godkendelsesnummeret eller produktregistrerings- og produktionsstedets sundhedsgodkendelsesnummer.
For det fjerde, produktionspartiets nummer, gyldighed eller holdbarhed.
5, andre relevante oplysninger, såsom: aktive ingredienser, mikrobicid præstation og tidens rolle, anvendelsesområdet.
Derudover bør brug af hygiejne polyesterservietter også være opmærksom på:
1, Sanitære Polyesterservietter tørrer først det tab af bakteriedræbende effekt, så hvis steriliseringstiden er for lang, kan produkterne ikke spille den rette bakteriedræbende effekt.
2, Sanitær Polyesterservietter steriliseringseffekt er begrænset, spiller primært en rolle i rengøring og sanitet, kan ikke anvendes som et desinfektionsmiddel, når inficeret med patogene mikroorganismer også bør anvendes desinfektionsbehandling.