Hjem > Nyheder > Indhold
Polyester klude fiberdug
Jun 16, 2017

Polyester klude fiberdug


Den ikke-vævet stof anvendes til produktion af Polyester Wipes er: det er ikke vævet af en enkelt garn, strikket sammen, men fibrene er direkte bundet sammen ved fysiske processer, så når du får når du holder i dit tøj, vil du finde, at det ikke er en root tråd. Fiberdug bryde igennem den traditionelle tekstil princippet, og har en kort proces, produktion hastighed, højtydende, lave omkostninger, kan bruges som Polyester tørrer producenter produktion af råvarer og andre egenskaber.

Ikke-vævede (også kendt som ikke-vævede), er en ny generation af miljøvenlige materialer, med vandafvisende, åndbar, fleksibel, ikke-forbrænding, ikke-giftige ikke-irriterende, rige farver og så videre. Polyester klude er almindeligt anvendt i produktet substrat. Materialet hvis placeret i den udendørs ved naturlig nedbrydning af dens længste levetid på kun 90 dage, placeret i rum inden for 5 år af nedbrydning, brændende giftfri, smagløs, og uden nogen ældre materiale, som ikke forurener miljøet, så de resulterende miljøbeskyttelse den egnet til vask og andre objekter. Det udnytter højt profilerede skiver, korte fibre eller filamenter til at danne nye fiber produkter med en blød, åndbar og planar struktur dannet af en række web danner metoder og teknikker, konsolidering.

Det har karakter af korte proces flow, højtydende, lave omkostninger, hurtig bred vifte forandring, bred vifte af råvarer og andre karakteristika, ikke-vævede tekstiler efter de forskellige produktionsprocesser kan opdeles i:

1. fiberdug, engelsk navn nonweaven, også oversat som fiberdug. Det er en tekstil- og dannelsen af stoffet, men tekstil kort fiber eller glødetråden orientering eller tilfældige støtte, dannelsen af fiber struktur, og derefter bruge mekanisk, termisk eller kemisk metoder såsom forstærkning fra. Simpelthen tale: det er ikke vævet af en enkelt garn, knude sammen, men fiber direkte gennem den fysiske metode til limning sammen, så når du får dit tøj i den klistrede navn, vil finde, ikke er rod i tråden.

2. ikke-opdigtede så længe materialet er fiber, herunder polyester fiber, polypropylen fiber, glasfiber, kulfiber og naturfiber (såsom genbrugt bomuld fiber, hør, hamp, jute og sisal fiber, etc.) og så videre.

3. fiberdug produktionsmetoder er mere, men dybest set herunder råvare forberedelse, netværk, netværk forstærkning, efterbehandling og rulle ind i fem produktionsprocesser. Forberedelse af råmaterialer, herunder fiber åbning, blanding, urenhed, optankning agent og antistatisk agent, det er nødvendigt at sikre kvaliteten af forberedelsesprocessen netværk. Netværket er fase af danner fiber web, som er en af de vigtige behandlingstrin for produktion af fiberdug. Kvaliteten af internettet påvirker direkte af ydeevne og anvendelse af fiberdug. Fiberdug mesh metode er hovedsagelig tør, våd, polymer ekstrudering metode tre. Styrke web er en vigtig proces for at gøre nettet med en vis styrke og danner en fiberdug struktur. Det har en afgørende indflydelse på kvaliteten af produktet. På nuværende tidspunkt de almindeligt anvendte forstærkning metoder er mekanisk forstærkning, kemisk forstærkning og stadig gravid med forstærkning. Den afsluttende proces omfatter tørring, bagning, efterbehandling, kalandrering, egreneringsindustrien, belægning, stabling, farvning, trykning, skæring, osv. Formålet er at forbedre effektiviteten af det endelige produkt, tilføje skønhed. Endelig, fiberdug er rullet op efter behov