Hjem > Nyheder > Indhold
Polyesterservietter Udviklingsudsigterne
Jun 08, 2017

Polyesterservietter Udviklingsudsigterne
Mange virksomheder forsøger bare at komme ind på markedet for polyesterservietter og anbringer det ikke som en helt uafhængig produktkategori for at skubbe på samme tid, fordi det ikke er det samme som det almindelige papirhåndklædemarked, som menneskers fornødenheder, så det samlede marked Salg, producenter til at fremme investeringer og forbrugernes bevidsthed om sine mange restriktioner, polyesterservietter marked fra det virkelige uafhængige marked er der stadig en vis afstand. "Men vi må se, at forbrugerne i graden af spontan accept af polyesterservietter gradvist har modnet, gør mere forretning, køb flere mennesker, markedet for polyesterservietter står over for en stor mulighed.

Industrien forudser, at Kinas polyesterserviettermarked er i "blowout padding period", vil være en lille ting at bryde isen og fremme væksten i branchen. Kan den særlige periode af influenza blive en lille ting? De fleste af de indenlandske typer polyesterservietter er også begrænset til almindelig ren, antibakteriel polyesterservietter kategori og verden, især i Nordamerika, Europa og andre udviklede lande og regioner, typen af polyesterservietter langt ud over husstandernes kognitive rækkevidde, Bord desinfektion polyester klud er en populær i fremmede lande er netop dukket op i det indenlandske eksempel. Derfor er det indenlandske polyesterservietmarked også klar til internationale standarder. Virksomheder forstår også, at markedstendenser ikke kan styre, når stigningen af polyesterservietter er kommet, skal de hurtigt følge op. I denne forstand blev det markeret med polyesterservietter kategori, det var bare et spørgsmål om tid før eller senere.
Polyesterservietter som før og efter 2000 for at komme ind i Kinas "eksotiske", selv om hjemmemarkedet, forholdsvis lav gennemtrængningshastighed for polyesterservietter, stadig har stor efterspørgsel før brygningsperioden, men i de senere år har vist sig at fremskynde udviklingsmomentet.

Med stigningen i vores beboers indkomst år for år fortsætter middelklassen og de unge, familiemedlemmer i hvide kraver, voksenforandringer, forbrugsstruktur fra forbrugets overlevelse til forbrugsudvikling, fra traditionelt forbrug til ny forbruger opgraderinger, sundhedskoncepter, ren bevidsthed Med stigningen, som er blevet Kinas polyesterservietter, er den hurtige vækst i det vigtige makrobaserede marked steget. Det forventes derfor, at den fremtidige vækstrate i Kinas polyesterservietmarked fortsat vil være i spidsen for verden, og det forventes, at polyesterservietters andel af den globale andel vil stige år for år.

Ifølge China Paper Industry Association papir faglige udvalgsstatistik, fra 2011 til 2015, Kinas polyesterservietter markedsstørrelse fra 1,36 milliarder yuan til 2,99 milliarder yuan, den årlige sammensatte sats på 21,77%. Blandt dem, Kinas polyesterservietter i 2014 størrelsen på 2,43 milliarder yuan, omkring 400 millioner amerikanske dollars, tegner sig for andelen af verden omkring 2,9%, sammenlignet med 2009 steg med 0,5 procentpoint. Kinas polyesterserviettermarked forventes fortsat at opretholde en hurtig vækst i fremtiden.