Hjem > Nyheder > Indhold
Forskning på Kinas Baby Polyester klude industri i 2016-2022
Jul 03, 2017

Forskning på Kinas baby Polyester tørrer industri i 2016-2022

I de sene 1980 s, Kina begyndte at har nogle få indenlandske virksomheder producere Polyester Wipes, Shanghai Hitachi linje sanitære produkter co., LTD. (tidligere kendt som Shanghai karton syv værker) er en af de tidligste produktion af polyester håndklæde produkter enterprise, mærket er "kun elsker" (virksomheden er kun for udenlandske virksomheder at mærke produkter), perioden af Polyester tørrer de vigtigste produkter til hjemmemarkedet. I midten og slutningen af 1990′erne var det den tidlige fase af udviklingen af Polyester tørrer. Beijing piner papir produkter co., LTD., Harbin jingqi paper Co, Ltd, og anhui tongling bofa Co, Ltd, har købt mere end 10 flade Polyester tørrer lavet af Taiwans tai shun selskab og zhiqi selskab. Changchun siter health products Co, Ltd har indført Polyester klude fra USA, Schweiz og Spanien til at skære, folde og pakke udstyr. I løbet af denne tid produktion af polyester håndklæde kan markant forbedret udbytte og klasse, ekstern brug (kommerciel) produkter, der optager den hjem forbrug stige hurtigt, men deres anvendelse er begrænset til huden ren med (tørre deres hænder og ansigt), en enkelt sort struktur.

Efter 2000 er det den hurtige udvikling fase af vores land polyester vådt håndklæde. Johnson & johnson (Kina) co., LTD. Produktionen af baby pleje af polyester håndklæde efter indtastning af det indenlandske marked, vores chief engineer hr. flyve først til at betale mindre i indenlandsk forskning og udvikling af de første indenlandske Polyester tørrer enheder, den indenlandske Polyester tørrer udstyr i hjemmet, Indtast derefter ind i feltet af virksomheden.

Den pludselige SARS-udbruddet i 2003 lavet steriliseret Polyester Wipes blive de mest populære varer på markedet. Som mængden af de produkter, der er steget kraftigt, det selv dukkede op i Beijing og andre byer. Efter SARS, folk sundhed bevidsthed om styrke generelt, giver stærke efterspørgsel efter udviklingen af Polyester tørrer udstyr produktion mulighed for at indenlandske Polyester skubbes udstyr fremstillingsindustrien er i rivende udvikling. Polyester håndklæde producenter at øge jinjiang heng paper Co, Ltd, guangxi shu ya familieliv care products Co, Ltd, baoding YiHou i paper Co, Ltd, som produktionskapacitet for store virksomheder og hundredvis af små virksomheder. I øjeblikket, der er hundredvis af mærker af polyester vådt håndklæde produkter på hjemmemarkedet, og der er mange eksport af høj kvalitet produkter og antallet af faste mærke forarbejder produkter er også stigende.

I Kina, mellem 20 og 30 millioner børn fødes hvert år, og mellem 8 og 36 måneder i den alder, der er omkring 45 millioner spædbørn og 312 millioner børn og 80 millioner af dem er børn i alderen 0 til 4. I de næste 10-20 år, vil indenlandske spædbørn med Polyester tørrer vise stærk udviklingsperspektiver. Særlige polyester baby vådservietter i 2009-2012 viste en tendens til at udvide markedet kapacitet, markedet kapacitet af 8.593 milliarder stykker, 2009, 2010, 10.208 milliarder, som sundhedspleje bevidsthed ekstraudstyr, baby gruppe til det stigende antal ansøgninger, marked Løftekapacitet op til 12.372 milliarder, 2011, 2012, markedet kapacitet på 14.65 milliarder stykker.

Mange virksomheder kun forsøgsvis i Polyester tørrer marked, kunne ikke tage det som en fuldstændig uafhængig produktkategori til at skubbe, på det samme tidspunkt, grund til det er midlertidigt ikke kan lide normale væv marked, bliver fornødenheder for mennesker, så generelt markedet salg, fabrikanterne til at fremme investeringer og forbrugernes opfattelse af sine begrænsninger, såsom Polyester tørrer væk fra virkelig uafhængig marked er der stadig er en vis afstand. "Men vi må se, disse et par år forbrugernes accept for spontanitet af Polyester tørrer har gradvist modne, virksomheden, der er mange der køber, Polyester tørrer marked står over for en stor lejlighed."

Industrien forudsiger, at Kinas polyester vådt håndklæde marked er i en "blowout fase", og vil blive drevet af en lille begivenhed, der vil drive vækst i hele branchen. Kan en særlig periode af influenza blevet denne lille ting? Indenlandske Polyester tørrer arter er stadig begrænset til regelmæssig rengøring vådservietter, antibakteriel polyester type, og i verden, især i Nordamerika, Europa og andre udviklede lande og regioner i Polyester tørrer former langt ud over folks kognitive område, i den indenlandske indhold tabel desinficering af polyester håndklæde er et har været meget populære i udlandet, de spirende indenlandske eksempler. Derfor, det indenlandske polyester vådt håndklæde marked er også at være i overensstemmelse med internationale. Virksomheder forstår også at markedstendenser er ude af kontrol, og når polyester vådt håndklæde markedet stiger, de skal følge hurtigt. I denne forstand er det kun et spørgsmål om tid, før markedet af Polyester Wipes er detoneret.