Hjem > Nyheder > Indhold
Udvikling af forbindelse klude?
Jun 16, 2017

Udvikling af forbindelse tørrer?


Sen af 1900-tallet i slutningen af slutningen af 80 erne og slutningen af slutningen af årtiet er fase af Kinas forbindelse tørrer?. På tidspunktet er kun et lille antal fabrikker, der producerer vådt væv, såsom Shanghai Hitachi Health Products Co, Ltd fremstilling af "elsker kun kort" vådt væv, Kinas første vådt papir håndklæde brand. På det tidspunkt vådt væv produkter er primært kommercielle til eget forbrug er stadig en luksus.

Det 20 århundrede, århundredet og ende i midten af 90 erne midt-midt-midt-perioden er begyndelsen af Kinas forbindelse tørrer? fase. På det tidspunkt indførelsen af flere indenlandske vådt væv maskine, som Beijing Miao selskab, Harbin Jingqi papir selskab, Anhui Tongling Bofa, Beijing Aihua kompagni har indførte vådt væv udstyr. Vådt papir håndklæde produktion og kvaliteter er blevet stærkt forbedret, øgede kommercielle brug hurtigere, civil luftfart, der er kvaliteter af hotellet er også mere udbredt brug af forbrugerne at rejse rengøringsmateriel. Men brugen af forbindelse tørrer? er begrænset til at rense huden aftørring, tørrer i ansigtet, sort struktur er enkelt.

I begyndelsen af det 21. århundrede, den tidlige periode af begyndelsen af århundrede og i begyndelsen af århundredet er udviklingsfasen af Kinas forbindelse tørrer?, på dette tidspunkt de fleste af Kinas byliv i de velstillede, især 2003 SARS-epidemien og i 2004 aviær influenza udbrud, gør folk bevidste om personlig hygiejne nøglen til forebyggelse, folk betale mere og mere opmærksomhed til personlig hygiejne, medfører anvendelsen af sterile papirhåndklæder stærkt udvidet, og nu mange byer i taxa, restauranter og andre offentlige steder er udstyret med desinficerende papirhåndklæder for folk at bruge. I personlige forbrug, mennesker er ikke længere begrænset til kun at bruge i udendørs, og mange forbrugere er for skolebørn parat til at desinficere våde håndklæder, mens mennesker, der rejser vil også bruge. Hvilket er afspejlet i den løbende forbedring af folks sundhed bevidsthed, er på den anden side forpligtet til at give fødsel til en stærk efterspørgsel efter sundhed forsyninger marked. I de seneste år i de seneste år i de seneste år tørrer forbindelse? produktionen er steget hurtigt, den nuværende hjemmemarked har hundredvis af mærker af forbindelse tørrer? produkter, det årlige forbrug af om 500t ~ 600 t. Landet mere formelle produktion virksomheder har mere end 50, og en anden workshop-stil lille forretning næsten 100. I den høje ende eksporterer flere produkter, udenlandske mærker i Kina, antallet af pengeberegninger behandling er også voksende

Vinter forbindelse tørrer? kolde, let at forårsage irritation af barnets hud, i bedst før du bruger forbindelse tørrer? til at opvarme om. Betinget kan købe en dedikeret forbindelse tørrer? varmelegeme, den hel kasse af forbindelse tørrer? gøre dit barn føler sig mere trygge i brugen af varme.

Ønsker ikke at sætte for meget penge kan købe en lille pakke af forbindelse tørrer? eller rykke et eller to stykker af forbindelse tørrer? ud, forseglet i en ren plastikpose blød i varmt vand, vent indtil tid er naturligt varmt næsten venner.

Vinter ud, kan du sætte en lille pakke af forbindelse tørrer? i den personlige tøj lomme, så når forbindelse tørrer? med kropstemperatur, vil det ikke cool at barnets lille PP.