Hjem > Nyheder > Indhold
Mopens oprindelse
Jun 22, 2018

Moppen skal stamme fra lommen. Når jorden, der skal renses, er jord, er folk bange for, at de vil feje det væk, ikke nødvendigvis at tørre det væk. Med forbedring af produktivitet og forandring af levemiljø er behovet for skrubning nødvendigt, når den rene jord ændres fra jord til rene plader og skifer. Den tidligste skrubbe skal være en lap. Selv om vasken har gjort gulvet rent, er operatørens første spørgsmål kommet for træt. Problemet er inspirationskilden, en person har installeret et langt håndtag på trappen, åh, forskellen - fordelene ses, navnet på billedet - " mop ". Moppen kom til verden. Den "oprejste gang" er blevet realiseret.


Efter lang tid kom det nye problem igen. Mopens arbejdsdel, selve mophovedet, har også brug for konstant vask. Problemet med at rense mopens hoved til operatørens hånd stiger til det problem, der skal løses. Derfor er de kloge mennesker, for moppen med "wring water" -enheden og "roterende tørring" -enheden, som har "vriden moppen" og "tør moppen" for at løse problemet med at dehydrere hovedet af moppen.


Med den voksende vækst i videnskabens træ er de materialer, der anvendes i moppens hoved, blevet mere og mere omfattende. Fra de tidlige bomuldsstrimler har de udviklet ikke-vævede stoffer, superfine fibre og endda et enkelt stykke collodion (moppmop). Collodion moppen er mere velegnet til rengøring af gulvvand i køkken og toilet på grund af dens stærke vandabsorption og tilpasning af bekvem vandklemningsanordning.


Krumtapmopen hæver hjernen på mopstangen, og krumtagsdelen tilføjes til den traditionelle lige stang, hvilket gør bevægelsen af mopens hoved på jorden mere bekvem og arbejdsbesparende. Det løser det vanskelige problem med den lige stangmop bøjning ned og skraldespanden bliver skubbet og skubbet til bunden. På samme tid kan rockingskrummen også være høj for moppen. Den hastighedsrevolgende grundrengøring giver strømmen.

I dag ekspanderer mops funktioner konstant, og hjælpemidler opstår efter hinanden.


Hangzhou U-tøjvarer Commodity Co., Ltd.

Vi er en professionel producent af rengøringsservietter fra Kina.

Adresse: No.66 Xiaofangzi, Lingxi Village, Banqiao Town

By: Linan, Hangzhou

Tilstand: Zhejiang

Postnummer: 311301

Land: Kina

Manager: Shane Zhou

E-mail: info@ucloths.com

Skype: shanecleaner

Tlf: 0086-0571-63780708

Fax: 0086-0571-63780728