Hjem > Nyheder > Indhold
Bevarelse af forbindelse klude
Aug 23, 2017

Bevarelse af forbindelse vådservietter
I supermarkedet sælger en bred vifte af women's pleje af forbindelse tørrer i emballagen er mærket: "clean privacy-dele fra bakterier avl, forfriskende smag." "En PH værdi af kvinder i den menneskelige krop miljø, kan balancere pH." Ingredienser omfatter chlorhexidin acetat, glycerol og rent vand og smag, osv., velegnet til menstruation rengøring, toilet brug, daglige personlige pleje og så videre.
Forbindelse tørrer har en vis bakteriostatisk virkning, men generelt kan ikke steriliseres, som er nødvendigheden at lægge særlig vægt på punktet. Samtidig behovet at benytte sig af forbindelse tørrer venner, bør være opmærksomme på produktionsdatoen og opbevaring miljø, på grund af forbindelse tørrer på bevarelsen af miljøet er meget høj, høj temperatur, nogle farmaceutiske ingredienser kan være volatile, hvilket påvirker brugen af resultater den på samme tid, prøv at vælge en uafhængig lille pakke af produkter, når der anvendes kan være kasseret direkte, påvirker ikke andre produkters emballage. Hvis det er en stor pakke af produkter, efter ekstraktion, bør straks forseglet for at sikre sikkerheden for de resterende produkter.
Forbindelse Wipes er en engangs-brug sundhed forsyning, tidligere brugt civil luftfart, hoteller, restauranter, udstillinger og andre business og modtagelse websteder, i de seneste år med forbedring af folks levestandard, forbindelse tørrer personlige forbruget steget gradvist, hovedsageligt brugt i rejser, turisme og andre udendørs vand er ikke bekvemme lejligheder, samt hjemmehjælp og andre unge børn pleje. Med en våde klude til at tørre ansigt, hånd, både sundhed og bekvemmelighed. Men forskellige fugtig produkter har forskellige anvendelser.
Almindeligt anvendt fugtig klud: hovedsageligt bruges til at rense huden. Ud af døren er ikke let at bruge når rengøring med vand, begge med engangstændere. Lav kvalitet produkter ved hjælp af varmtvalsede (eller varm luft) ikke-vævede tekstiler som substrat, medium og høj kvalitetsgrad produkter ved hjælp af ren papir (eller tørt papir) eller spunlace fiberdug som substrat. Generelle forbindelse klude dyppet likvide komponenter er generelt destilleret vand eller rent vand, desinfektionsmiddel, fragrance, medium og høj kvalitetsgrad produkter gennemblødt væske også indeholder aloe vera gel, vitamin E, kakao phosphatidic syre, glycerol, æblesyre og andre hud pleje ingredienser, når de anvendes rene, fugter, fugtes en finish.
Baby forbindelse Wipes er dedikeret til baby med forbindelse tørrer, og voksen forbindelse tørrer i forhold til baby forbindelse tørrer krav er relativt højere, fordi barnets hud er meget sart, det er nemt at allergi. Baby papirmasse Vådservietter er opdelt i almindelige forbindelse Wipes og hånd-mund for forbindelse Wipes, almindelige baby forbindelse Wipes er normalt bruges til at gnide barnets lille røv, hånd forbindelse tørrer plejede at gnide barnets mund og hænder.
Alkohol: rollen, som alkohol i den våde væv er hovedsagelig sterilisation, men alkohol er flygtige, nemt at tørre hud overflade vandtab, følelse stram og tør, forårsager huden ubehag, så ikke egner sig til barnet. Duft: Krydderier og alkohol anses for at være let at producere stimulerende ingredienser, så aroma skal også baseres på indstillingerne for forbrugerne at vælge, men stigningen i sammensætningen af huden til at øge risikoen for allergi, så til baby produkter, bør sikre, at naturlige rene som godt derfor, mange mærker af vådt papir håndklæder er tydeligt markeret "ingen alkohol og krydderier tilsættes."
Forbindelse tørrer som en ny desinfektion rengøringsmateriel på markedet har modtaget en række ros og offentlige favorit, dens tøroffset rengøring funktion for den hæsblæsende moderne mennesker til at give hurtig og bekvem måde at rengøre, men også at sikre en ren og komfortable levende miljø. Forbindelse Wipes produkter efter de forskellige råmaterialer og lægemidler har høj, MIDDEL og lav kvalitet point, prisen er også meget forskellige.
Første, desinficering af forbindelse tørrer generelt ikke-duftende og duftende, for at minimere stimulering af huden, det bedste valg uden smag, især følsom hud.
Andet desinfektion forbindelse Wipes ikke er alle kan bruges til at rense ansigtet, anvendelse af almindelige forbindelse klude kan beskadige sarte ansigtshud. Hvis du vil bruge til at rense ansigtet, Sørg for at se i den forbindelse tørrer på emballagen: kan bruges til at rense ansigtet af ordene.
Tredje, desinficering af forbindelse Wipes er generelt i flere former for emballage, nogle 1, 2, 10 eller 10 uafhængige, betinget så vidt muligt uafhængige emballage, for at forsøge at holde den papirmasse vådt håndklæde fugtgivende, desinfektion effekt. Brugen af ikke-uafhængige emballage forbindelse Wipes, ekstrakt en post, skal straks indsætte seal, for at undgå høje temperaturer eller direkte sollys, resulterer i tørre forbindelse tørrer påvirker anvendelsen af resultaterne.
For det fjerde bør vi være opmærksomme på irritation, gør ikke brug direkte forbindelse tørrer gnide øjnene, hudskader, såsom brug af forbindelse tørrer efter hud rødme, kløe, stimulere reaktion og andre symptomer, bør straks stoppe med at bruge.