Hjem > Nyheder > Indhold
De tre funktioner af en klud
Jul 20, 2017De tre funktioner af en Wipes

Vådserviettsfabrikanten introducerer Wipes tre funktioner: 1. Steriliseringen og pletten: snavs og bakterier er synlige og usynlige forurenende stoffer, fordi pletter kan fjerne de fleste vådservietter, mens bakterier skal tilsætte antiseptiske klud. Vaskene på markedet kan i øjeblikket opdeles i to kategorier: den ene er steriliseret af sig selv, men den tilsætter ikke den bakteriedræbende komponent, så den kun kan tørre af overfladen af artiklen og kan ikke spille rollen som sterilisering. En anden form for tilsat antiseptisk emballage vil blive nævnt, der almindeligvis anvendes benzalkoniumchlorid, cetylpyridinchlorid, vestpyrazolammoniumchlorid osv., Kan anvendes som under hudskrabninger, ridser osv. Desinfektion eller sterilisering, som er egnet til udendørs brug. Antiseptisk i nogle medier for vådservietter er begrebet giftigt og sundhedsskadeligt overdrevet, steriliseringskomponenten i høje koncentrationer kan faktisk have toksicitet og irritation, men i spormængder i de våde Wipes, ingen skade, så længe forældrene ikke gør lad barnet tygge en klud, og brug ikke tørklæder til at tørre indgangsprodukterne.

2. Fugtighedsfremkaldende effekt: Propylenglykol er fugtighedsgivende og nærende ingredienser, som ofte anvendes i Wipess og aloe essensen har fugtighedsvirkende effekt, selvom nogle Wipes sammensætning ser meget naturligt og sikkert ud, men hvis vi ikke har fugtighedsgivende faktor, vil dens effektivitet blive diskonteret. 3. Tørremateriale: Materialet af våde Tørklæder til spunlaced nonwoven, grundlæggende er kombinationen af viskose og polyester, polyester kemisk fiber, og limen blev hovedsagelig brugt til bomuld i naturlig fiber, almindelig Tørklæder råmaterialet er flertal i andelen af polyester nonwoven, mere naturlig fiber end big wipess (bomuldservietter) blødt, mere egnet til babyens ømme hud. Det er alt for denne artikel. Jeg håber det vil hjælpe dig.

Vi vil ikke undervurdere en lille klud, en lille klud kan virke almindelig, så et lille stykke, effekten er ikke lille. Fugtgivende, fugtgivende, rengøring, bakterier og andre produkter er alle gode produkter. Nogle Wipes har effekten af at tilføje alkoholer til tilsætning af bakterier, men også skaden på babyen produceres. Det fjerner også fugtigheden i kroppen og får huden til at føle, at den falder sammen. Der er også nogle Wipes, der tiltrækker forbrugere fra følelsen af opfattelse og lugt for at give det en duft til at tilføje smag. For at forlænge produktets levetid med konserveringsmidler, uanset om det er essens eller konserveringsmiddel, kan barnets hud øge risikoen for allergi. Disse er alle ønsker at beslutsomt eliminere til babyen at bruge, børns Wipes skal vælge sammensætningen er blød farveløs og smagløs er mere ideel.

Wet Wipes fabrikanten er blevet et unikt produkt, kvalitet fremragende, kategorien er komplet, den professionelle håndklæde produktion virksomheder, forbrugertilladelse overholder begrebet kvalitet først, give tilfredshed for de nye og gamle kunder Wipes produktet.

Visker producentens baby Viskestykker til valg af noter: 1. Babyservietter er uopløselige i vand, må du ikke kassere dem i toilettet for ikke at forårsage blokering. 2. Hvis huden har symptomer på sår eller rødme, hævelse, smerte og kløe, skal du stoppe med at bruge det og kontakte lægen i tide. 3. Lad det ikke stå i høj temperatur og solskin. Luk forseglingen efter brug. 4. Sæt det, hvor barnets hænder ikke når, for ikke at spise. 5. Åbn forseglingssticket, når det bruges, og luk klistermærket, når det ikke er i brug for at holde de bløde klud fugtige. 6. For at holde barnet tørretumbler vådt, vælg forskellige typer tørklæder i henhold til den faktiske brug.