Hjem > Nyheder > Indhold
Brug de Polyester klude til at være opmærksom sager
Jul 11, 2017

Bruge Polyester tørrer være opmærksom sager

Polyester klude producenterne indføre brugen af Polyester Wipes: 1. kvalificeret Polyester tørrer har en blød, elegant smag og tekstur er hvid og vil ikke være behårede efter brug. Interne produkter indeholder fugt og ikke tørre; Dårlig Polyester tørrer har ofte ejendommelige lugt, i brugen af indlysende hårgrænsen fænomen, nogle har endda meldug punkt allerede, huden stimuleres, følelse at frembringer kløe, smerte. 2. der skal være produktets navn, navnet på fabrikanten, adressen og certifikatet antallet af de sanitære licens. Mærkningen af produkter (herunder instruktion) og reklame indhold skal være autentisk og skal ikke vises eller indebærer behandling virkning af sygdommen. 3. opmærksomheden bør være opmærksom produktionsdatoen og udløbsdatoen for produktet eller datoen for produktion og begrænsninger. Ikke købe, bruge Polyester tørrer at overskride udløbsdatoen eller udløbsdatoen. 4. omhyggelig med at kontrollere, at den ydre pakning af produktet er i god stand, og ikke købe og bruge de beskadigede produkter skal forhindre produktet bliver Vær forurenet to gange.

Polyester klude fabrik eksisterende polyester baby vådservietter, rengøring hudpleje Polyester Wipes, Ms. pleje Polyester Wipes, funktionel polyester fiber klude, osv. Serie af polyester håndklæde, produkter er blevet eksporteret til mere end 10 provinser, autonome regioner og kommuner direkte under den centrale regering, og eksporteret til Rusland og andre lande, er en styrke af polyester håndklæde fabrikken.

Polyester klude producent produkt sammensætning er indført: 1, vand, renset vand, rent vand, RO rent vand: flydende indholdet af våde silkepapir generelt tegnede sig for omkring 80%, i lav luftfugtighed køkkenrulle vil føles mere tør, indhold vil føle sig for vådt, på den anden side er ikke nem at bruge. Er mere end 9 i vand og flydende medicin, for at undgå vand reagerer med flydende, vand skal bruges i de våde håndklæde efter særlig behandling af vand, kan se på emballagen komponenter "renset vand", "vand", "RO rent vand". 2. fugtighedscreme: propylenglycol: propandiol er et opløsningsmiddel og også en fugtighedscreme. Det kan hjælpe den effektive stof i væske til at opløse i vand, gør det mindre flygtige og antibakterielle og anti-ætsende, så det bruges i næsten alt vådt væv. 3, konserveringsmidler, phenoxy ethanol, methyl-p-hydroxybenzoat, neper king: Vådservietter indeholder et stort antal fugt og andet materiale, for at opretholde en effektiv fysisk aktivitet, det skal tilføje konserveringsmidler, men indholdet er meget lav, plejer ikke har en negativ indvirkning. Antimikrobielle: laktat, eukalyptus blade: der er mange slags antimikrobielle stoffer, både kemiske og naturlige antimikrobielle stoffer. Som navnet antyder, fjerne bakterier og hæmme bakteriel reproduktion. 5, nonioniske overfladeaktive stoffer, polyoxyetylen hydrogeneret ricinusolie, polyestersegmenter, for størstedelen af vaskemiddel vaskepulver og indeholder nonionisk overflade aktiv agent, specifikke funktion bruges til at fjerne snavs og fedt, opnå rene effekt.

Polyester klude fabrik eksisterende polyester baby vådservietter, rengøring hudpleje Polyester Wipes, Ms. pleje Polyester Wipes, funktionel polyester fiber klude, osv. Serie af polyester håndklæde, produkter er blevet eksporteret til mere end 10 provinser, autonome regioner og kommuner direkte under den centrale regering, og eksporteret til Rusland og andre lande, produkter på markedet, er anerkendt af forbrugerne.