Hjem > Nyheder > Indhold
Hvad er forskellen på vådt toiletpapir og vådservietter?
Aug 27, 2018


Først og fremmest, høj kvalitetvådt toiletpapirer primært sammensat af rå træmasse, kan være nedbrydes i toilet og kloak; vådt håndklæde kan ikke nedbrydes i toilet;


For det andet, høj kvalitet vådt toiletpapir er testet af den vaginale mucosa, PH er svagt Sure, velegnet til private og alle slags følsomme mennesker gældende; Våde håndklæder er ikke specielt lavet til private; Endelig har høj kvalitet vådt toiletpapir 99,9% sterilisation kapacitet, og ikke gennem den kemiske Sterilisation af fungicider, men fysisk erasure, mild og ikke-stimulerende.


Vådt toiletpapirer en ny type af vådt toiletpapir, der kan vaskes væk. Sammenlignet med almindelige tørt papirhåndklæder, vådt toiletpapir er ved at blive et revolutionerende nyt produkt i toiletpapir industri på grund af sin fremragende ren funktion og komfort karakteristika.


Faktiskvådt toiletpapirer ikke Kina 's første. I udviklede lande i Europa og Amerika, har vådt toiletpapir længe været en husstand fornødenheder. For eksempel, i Schweiz, permeabilitet af vådt toiletpapir er allerede 50%, dvs en i to mennesker brugervådt toiletpapir; i Tyskland er permeabilitet af vådt toiletpapir næsten 40%; fødslen af vådt toiletpapir i Kina, virkelig hjælpe det kinesiske folk forbedre livskvaliteten, er forfølgelsen af livskvalitet væsentligt husholdningsbrug fornødenheder.


Hangzhou U-klude råvare Co., Ltd.

Vi er en professionel producent af rengøring klude fra Kina.

Adresse: No.66 Xiaofangzi, Lingxi Village, Banqiao by

By: Linan, Hangzhou

Tilstand: Zhejiang

Post-kode: 311301

Land: Kina

Manager: Shane Zhou

E-mail:info@ucloths.com

Skype:shanecleaner

Tel: 0086-0571-63780708

Fax: 0086-0571-63780728