Hjem > Nyheder > Indhold
Vil cellulose klud gør porerne tykkere?
Sep 25, 2017

Vil celluloseklæber gøre porerne tykkere?
Cellulose Visker ansigt, ren er ikke færdig, det er nemt at forårsage pore obstruktion, rent ansigt er den bedste strøm af koldt vand, hvis de virkelige forhold kan kun bruge cellulose klud rengør ansigtet, ikke bange for at spilde et par mere, husk at bruge straks betale.
Årsagerne til de store porer er:
1, levende vaner, spisevaner, såsom opholder sig sent, rygning og så videre.
2, på grund af ukorrekt rengøring forårsaget af kapillær snavsblokering, der forårsager store porer. Skin epidermis bassiner fortsætter med at fremstille celler, og transporteres til den øverste, indtil cellen aldring, vil den generelle naturligvis falde af. Men porerne blokeret, hudens stofskifte er ikke glat, Cellulose Wipes kan ikke falde som planlagt, hvilket resulterer i øgede porer.
3, på grund af hudens aldring forårsaget af hudafslappning ældning, der forårsager store porer. Med stigningen i alderen er blodprofilen ukorrekt: Smøre med irriterende kosmetik og langvarig brug af stærk bakteriedræbende stærk creme, antiinflammatorisk vand, vil gøre porerne mere alvorlige obstruktion, fedtudskillelse kommer ikke ud, som manglen på passende pleje, bliver mere og mere seriøs, jo mere tykke porer.
4, overdreven brug af masken: en masse dybe masker første porer, for at dybe ind i porerne i olien og snavset ud, for meget brug af dybe rensemaske, vil gøre porerne tyk.
Cellulose Tæpper kan kun bruges som en nødsituation, MM eller udvikler ikke vaner. Desuden er kvaliteten af Cellulose Wipes meget forskellige. Dårlige Cellulose Wipes ofte gnider huden er næsten en skade. Smuk leder af bogen kan siges at være i stand til at rense hjælpeværktøjer end vores hænder til den delikate!
Der er mange mennesker, der vil sige, hvordan brugen af cellulosepapir stadig bruger det? Det er det, vi gør hver dag, behøver ikke at lære? Åh, faktisk, fordi vi gør hver dag, så vil ignorere detaljerne og links The
Faktisk vaske dit ansigt er også vidende Åh, at minde dig om at vaske dit ansigt upassende måde at skade vores helbred Åh, især elsker lange acne piger skal være opmærksomme på venner. Der er ingen brugbar håndvask vaske vanen, og ingen følte vaske dit ansigt med en håndvask, der vasker mere beskidte, cellulose klud og endda føler ansigtet porerne bliver tyk, med små partikler dækket i ansigtet?
Vi ved, at vandet i håndvasken er fast, Cellulose Wipes vil ikke medføre vaskning, deres hænder og ansigt bliver snavsede, med håndvask, uanset hvordan du vasker, snavsede ting forbliver i håndvasken. Lad dig cykle gentagne gange. brug, så selvfølgelig vil der være mere vaske den mere beskidte følelse. Der er tid til at vaske dit ansigt må ikke bruge sæbe Åh, sæbe vil ikke kun stimulere huden, Cellulose Wipes, men også beskadige vores egen naturlige hudbeskyttelses hud, så vask ikke dit ansigt med sæbe Åh.
Og så er der varmt vand, varmt vand vasker mest opmærksomhed, og mange mennesker føler sig godt tilpas med varmt vand, men varmt vand vil helt beskadige din hud beskyttende film, og Cellulose Wipes vil akkumulere mange bakterier i lang tid krop er meget dårligt.
Cellulose Væsker indeholder meget væske, meget let at opdrætte bakterier, som er forholdsvis strenge for sin produktionsproces, i de regelmæssige producenter, arbejdere hver dag i luften i butikken til ozon desinfektion for at sikre, at celluloseservietterne i produktionen af luft I den bakterielle forurening, det bedste valg at købe, når produktinformation er komplet, godt omdømme for de regelmæssige producenter produkter.
For det andet forsøger du at bruge hver enkelt uafhængig lille pakke celluloseklude, såsom brugen af udvalgte cellulose klud, hver skal forsegles efter brug, løbe ud så hurtigt som muligt for at undgå, at den aktive bestanddel er flygtig.
De grundlæggende ingredienser i Cellulose Wipes er dem, der ikke er duftende, og den sædvanlige duft af te, lavendel, fremstilles ved at tilføje en duft, og valget af et ikke-duftende cellulosevæske betyder, at du kan nå mindre tilsætningsstoffer, ord, vigtigere.