Hjem > Nyheder > Indhold
Vil Rayon Wipes gøre porerne tykkere?
Oct 13, 2017


Rayon Wipes ansigt, ren er ikke færdig, det er let at forårsage poreobstruktion, rent ansigt er det bedste flow af koldtvandsvask, hvis de virkelige forhold kun kan bruges til at rense ansigtet med Rayon Wipes, ikke bange for at spilde en Få mere, husk at bruge straks genopfyldning.
Årsagerne til de store porer er:
1, levende vaner, spisevaner, såsom opholder sig sent, rygning og så videre.
2, på grund af ukorrekt rengøring forårsaget af kapillær snavsblokering, der forårsager store porer. Skin epidermis bassiner fortsætter med at fremstille celler, og transporteres til den øverste, indtil cellen aldring, vil den generelle naturligvis falde af. Men porerne blokerede, hudmetabolismen er ikke glat, kan ikke falde som planlagt, hvilket resulterer i øgede porer.
3, på grund af hudens aldring forårsaget af hudafslappning ældning, der forårsager store porer. Med stigningen i alderen er blodprofilen ukorrekt: Smøre med irriterende kosmetik og langvarig brug af stærk bakteriedræbende stærk creme, antiinflammatorisk vand, vil gøre porerne mere alvorlige obstruktion, fedtudskillelse kommer ikke ud, som manglen på passende pleje, bliver mere og mere seriøs, jo mere tykke porer.
4, overdreven brug af masken: en masse dybe masker første porer, for at dybe ind i porerne i olien og snavset ud, for meget brug af dybe rensemaske, vil gøre porerne tyk.
Rayon Wipes kan kun bruges som en nødsituation, MM eller udvikler ikke vaner, og derefter Rayon Wipes kvaliteten af niveauet er meget forskelligt, dårlig Rayon Wipes ofte friktions hud er næsten en skade. Smuk leder af bogen kan siges at være i stand til at rense hjælpeværktøjer end vores hænder til den delikate!
Der er mange mennesker, der vil sige, hvordan man bruger Rayon Wipes undervisning? Det er det, vi gør hver dag, behøver ikke at lære? Åh, faktisk, fordi vi gør hver dag, så vil ignorere detaljerne og links The
Faktisk vaske dit ansigt er også vidende Åh, at minde dig om at vaske dit ansigt upassende måde at skade vores helbred Åh, især elsker lange acne piger skal være opmærksomme på venner. Der er ingen brugbar håndvask vaske vanen, og ingen følte vaske dit ansigt med en håndvask, der vasker mere beskidt, og endda føler ansigtets porer bliver tykke, med små partikler dækket i ansigtet?
Vi ved, at vandet i håndvasken er fastgjort, vil ikke medføre vaskning, deres hænder og ansigt bliver snavsede, med håndvask, uanset hvordan du vasker, snavsede ting forbliver i håndvasken. Lad dig cykle gentagne gange, så selvfølgelig vil der være mere vaske den mere beskidte følelse. Der er tid til at vaske dit ansigt må ikke bruge sæbe Åh, sæbe vil ikke kun stimulere huden, men også beskadige vores egen naturlige hudbeskyttelseshud, så vask ikke dit ansigt med sæbe Åh.
Og så er der varmt vand, varmt vand vasker mest opmærksomhed, og mange mennesker føler sig godt tilpas med varmt vand, men varmt vand vil helt beskadige din hudbeskyttende film, og Rayon Wipes samler mange bakterier i lang tid krop er meget dårligt.
Flere og flere mennesker er vant til at transportere Rayon Wipes, før måltider eller ude af offentlige steder, til enhver tid at tage en tørre ud for at erstatte håndvasken, at dette både er let og hygiejnisk og endog fejlagtigt tror, at det kan steriliseres. Jeg vil dog gerne minde forbrugerne om, at Rayon Wipes indeholder en række tilsætningsstoffer, overdreven eksponering kan forårsage hudallergier, den bedste måde at desinficere eller vaske hænderne med sæbe og skylle med vand.
Mange forbrugere mener, at "Rayon Wipes", som navnet antyder, burde være papyrisk. Produktionen af Rayon Wipes er imidlertid det vigtigste råmateriale, der ikke er vævet, hoveddelen er polypropylen polypropylen. Derfor har den omfattende brug af Rayon Wipes ikke kun spildt værdifulde olieressourcer, men også let at bryde ned efter nedbrydning, der er let at forårsage ny "hvid forurening".
Rayon Wipes flydende indhold er generelt omkring 80%, den vigtigste bestanddel af vand og tilsætningsstoffer. For at undgå, at vand reagerer med væsken, skal vandet, der anvendes i Rayon Wipes, være særligt behandlet vand, såsom raffineret vand, rent vand osv.